Női kosár Euroliga: második mérkőzését is elvesztette a Sepsi-SIC

Fotó: fiba.basketballMásodik mérkőzését is elvesztette a Sepsi-SIC a női kosárlabda Euroligában, a háromszékiek szerda este hazai pályán kaptak ki 58-70-re az olasz a Beretta Famila Schio csapatától.

Az olaszok már az elején átvették a mérkőzés irányítását, és négy perc után 2-11-re vezettek, míg Morgan Green megállította a vendégek rohamát. A Famila Schio a nyitónegyed második felében kétszámjegyű különbségre tudott ellépni, a játékrész 14-25-re zárult. A különbség tovább nőtt (15-31), a Sepsi-SIC keményen harcolt, hogy közelebb férkőzzön, de szünetben így is 23-37-et mutatott az eredményjelző tábla. 

Boriszlava Hrisztova és Ellen Nystrom kosarai közelebb hozták a Sepsit, 30-41-nél időt kért az olasz gárda, és stabilizálta 15-18 pontos fölényét. A Famila Schio egy pillanatig se eresztette ki a kezéből a mérkőzést, az utolsó negyed 37-53-ról indult. Amikor már 22 pont közte, akkor a Schio kiengedett, így a Sepsi-SIC faragni tudott a kínos eredményen. 

Boriszlava Hrisztova és Morgan Green 20-20 pontot szerzett a román bajnoknak. A másik oldalon Arella Guirantes 13 ponttal és 5 lepattanóval tűnt ki, Robyn Parks 12 pontot gyűjtött, Julia Reisingerova pedig 11 pontot és 6 lepattanót hozott össze.

Zoran Mikes lányainak következő Euroliga-mérkőzése október 19-én lesz, idegenben, a Lublin ellen. 

Női kosárlabda Euroliga, A-csoport, 2. forduló

  • Sepsi-SIC – Beretta Familia Schio 58-70

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?