Nem kódolják le a héten az M4 Sport által közvetített meccseket

Erdélyben és a Felvidéken is láthatóak lesznek a magyar közmédia, így az M4 Sport által közvetített mérkőzések: az U21-es magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki találkozói és az A-válogatott világbajnoki selejtezői – adta hírül kedden a magyar közmédia.

„A magyar közmédia fontos feladatának tartjuk, hogy a határon túl élő honfitársaink számára is elérhetővé tegyük a magyar labdarúgás legfontosabb eseményeit. Ezért is jelent történelmi előrelépést a szlovák és román közszolgálati csatornákkal, valamint az EBU-val kötött megállapodásunk. A magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezői mellett a szerdán kezdődő U21-es Európa-bajnokságról nemzeti csapatunk mindhárom csoportmérkőzését is elérhetővé tette az M4 Sport Erdélyben és Felvidéken egyaránt. Így együtt szurkolhatnak a jelen és a jövő magyar válogatott játékosainak határon túli honfitársaink is” – jelentette be Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

„A technikai feltételeit már korábban létrehoztuk a határon túli közvetítéseknek és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a jogi lehetőségek is adottak legyenek hozzá. Azok után, hogy az olimpiát és az A-válogatottunk találkozóit elérhetővé tettük, nagy öröm számunkra, hogy a kiemelt érdeklődésű U21-es Európa-bajnokság magyar mérkőzéseit is megmutathatjuk a Felvidéken és Erdélyben élő honfitársainknak”- mondta el Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

Szerdán az ifik a németekkel

Szerdán 22 órától a német U21-es válogatott ellen kezdi meg a Gera Zoltán szövetségi edző vezette magyar nemzeti csapat az Eb-szereplést. Ez lesz a korábbi klasszis labdarúgó első tétmérkőzése a magyar utánpótlás-válogatott kispadján. A közszolgálati sportcsatorna kommentátori csapatát erősíti Varga Péter is, aki a nyitómérkőzés mellett, a Románia elleni csoportrangadót is közvetíti a tornáról.

Csütörtökön a felnőttek a lengyelekkel

Lengyelország ellen kezdi meg a 2022-es világbajnoki selejtezősorozatot a magyar válogatott. Rendkívül nehéz találkozó vár a magyar labdarúgó-válogatottra és a mérkőzés meghatározó lehet csoport végeredménye szempontjából is. Csütörtök este már 21 órától megkezdődik a felvezető műsor az M4 Sporton, a mérkőzést pedig Hajdú B. István kommentálásában élvezhetik a szurkolók.

Szombaton magyar-román az ifiknél

A Németország elleni nyitómérkőzést követően igazi rangadó vár a magyar U21-es csapatra, amely szombaton 19 órától a Bozsik Arénában lép pályára a román válogatott ellen. Rendkívül kiélezett és kiegyenlített mérkőzésre számíthatnak a szurkolók, ez az összecsapás minden korosztályban igazi presztízs párharc.

Vasárnap San Marinóban zárul a hét

A hét utolsó napján 21.45-től San Marinóban folytatja szereplését az A-válogatott a világbajnoki selejtezősorozatban. Nem lehet más cél, mint a magabiztos győzelem. Érdemes lesz már 21 órától az M4 Sportra kapcsolni és a csatorna szakértőivel közösen készülni egy remélhetőleg nagyarányú győzelemre.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?