banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Konferencia Liga: felépültek a CFR csatárai a Randers elleni mérkőzésre

A dán Randers FC ellen javítana csütörtök este 19:45 órától a Kolozsvári CFR a labdarúgó Konferencia Liga D-csoportjában. A vasutasok a sorozat első fordulójában 1-0-s vereséget szenvedtek a cseh Jablonec FK-tól.

Fotó: Facebook/Kolozsvári CFRNem kell vérbeli csatár nélkül kiállnia a Kolozsvári CFR-nek a dán Randers FC ellen a labdarúgó Konferencia Liga 2. fordulójában, ugyanis több hetes lábadozás után három támadója – Denis Alibec, Billel Omrani és Gabriel Debeljuh – is bevetésre készen áll.

Dan Petrescunak, a vasutasok vezetőedzőjének az elmúlt hetekben rendre improvizálnia kellett csapata összeállításakor a bevethető csatárok kiesése miatt, sőt a sérüléshullám miatt egy új csatárt, a francia Hadi Sackót is igazolt a fellegvári alakulat. A visszatérő, valamint az újonnan igazolt játékosok miatt most egy más típusú problémát kell megoldania Petrescunak, nevezetesen azt, hogy kinek szavaz bizalmat.

„Nagyon magas csapatról van szó, de tévedés lenne arra számítani, hogy kizárólag csak a rögzített helyzetekre épül a játékuk. Egy olyan csapat, amely a dán bajnokság első helyein végez csakis egy kiválóan szervezett, fegyelmezet alakulat lehet” – fogalmazott a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón Dan Petrescu. Hozzátette: reméli, hogy csapata – a szurkolók segítségével – pozitív eredménnyel zárja ezt a mérkőzést, hiszen „ki kell hoznunk valamit az európai összecsapásokból”.

A csütörtök este 19:45 órakor kezdődő Kolozsvári CFR-Randers FC mérkőzést a ProX és a Kolozsvári Rádió közvetíti élőben.

banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_2OFm8Z0e_webbanner_3_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?