Kolozsvári CFR: háromszoros bajnok távozik a Fellegvárról

Háromszoros bajnokot veszít el Damjan Djokovic személyében a Kolozsvári CFR. A 30 éves horvát középpályás pénteken reggel Törökországba utazott ügynöke társaságában, hogy aláírjon a kiesés elől menekülő Rizesporral.

A török SuperLig valóságos mágnesként vonzza az utóbbi időben a Kolozsvári CFR alkalmazásában levőket: két héttel azután, hogy a vasutasok volt edzője, Dan Petrescu kikötött a Kayserispornál, úgy tűnik, hogy a fellegvári alakulat egyik meghatározó játékosa, a horvát Damjan Djokovic is délre veszi az irányt. A gsp.ro sportportál munkatársai pénteken reggel lefotózták a 30 éves középpályást, amint ügynökével Törökországba utazik, hogy aláírjon új csapatával, a Rizesporral.

Djokovic aláírásáért két, Törökországban edzősködő román szakember is versengett, belső információk szerint a Kayserispor megmentésére szerződtetett Dan Petrescu is szerette volna maga mellett tudni a kőkemény középpályást, aki végül a nemrég csapatot váltó Marius Șumudică ajánlatát fogadta el és a Rizesporhoz szerződik.

Amennyiben nem gördül az utolsó pillanatban semmilyen akadály a szerződéskötés útjába, akkor a Kolozsvári CFR mintegy fél millió euróval vigasztalódhat Djokovic elvesztése miatt. A horvát játékos 2017-ben érkezett a Fellegvárra, ahol 117 mérkőzésen 11 gólt szerzett. Meghatározó tagja volt annak a csapatnak, amely sorozatban háromszor is megnyerte a bajnoki címet a Liga 1-ben.

(Capture: DigiSport)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?