Húsz millió euróval emelkedett Szoboszlai Dominik ára

Fotó: Agerpres/EPAImmár 70 millió euróra taksálja a Transfermarkt szakportál Szoboszlai Dominikot, az FC Liverpool magyar válogatott középpályását.

Szoboszlai Dominikért nyáron a Liverpool 70 millió eurót fizetett az RB Leipzignek, a magyar válogatott csapatkapitánya pedig remek teljesítménnyel hálálja meg a bizalmat, alapembere Jürgen Klopp együttesének, két gólja mellett két tizenegyest harcolt ki, de mezőnymunkájával is kitűnik.

A 22 éves középpályás értéke 2023. június 22-én emelkedett 10 millióval 50 millió euróra, most pedig 20 millióval növekedett 70-re. A Transfermarkt egyébként épp szeptember végén írt cikket a Liverpool 70 milliós alkujáról, azaz Szoboszlai Dominikról.

A portál listája alapján Szoboszlai Dominik jelenleg holtversenyben a világ 42. legértékesebb labdarúgója, s kicsit sem mellékes, hogy a Liverpool FC második „legdrágább” futballistája.

Kerkez Milos nyáron igazolt a holland Alkmaartól 17.87 millió euróért cserébe az AFC Bournemouthhoz, amelyben ő is alapember lett, s tíz meccsen 809 percet töltött a pályán. A balhátvéd értéke a júniusi frissítés óta hárommillióval nőtt, 15-ről 18 millió euróra.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?