„Elájultak” az angolok Szoboszlai Dominik góljától (VIDEO)

A csereként beállt Szoboszlai Dominik bombagóljának is köszönhetően a Liverpool 3-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Leicester Cityt az angol labdarúgó ligakupa harmadik fordulójának szerdai játéknapján.

A magyar válogatott 22 éves csapatkapitányát a 65. percben, 1-1-es állásnál cserélte be Jürgen Klopp vezetőedző, a középpályás pedig öt perccel később húsz méterről hatalmas erővel, védhetetlenül rúgta a labdát a jobb felső sarokba.

A végeredmény Diogo Jota sarkazós mozdulattal szerzett találatával alakult ki.

Szintén bejutott a nyolcaddöntőbe a Kerkez Milossal felálló Bournemouth is, amely hazai pályán 2-0-ra győzte le a másodosztályú Stoke Cityt. A magyar védő végigjátszotta az összecsapást.

A forduló legnagyobb meglepetését a bajnok és Bajnokok Ligája-címvédő Manchester City búcsúja jelentette: Josep Guardiola csapata a Newcastle United otthonában kapott ki 1-0-ra.

A mérkőzések után elkészítették a következő kör sorsolását is: a 16 között Szoboszlaiék Kerkezékhez látogatnak majd, emellett megismétlődik a februári döntő, ugyanis a címvédő Manchester United a Newcastle-t fogadja.

A nyolcaddöntőket az október 30-i héten rendezik.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?