Három román lány a harmadik fordulóban a római tornán

Irina Begu, Sorana Cîrstea és Jaqueline Cristian bejutottak a harmadik fordulóba a 4.791.105 euró összdíjazású római torna női egyes versenyében.

Irina Begu francia ellenfele, a francia Oceane Dodin az első szettben feladta a pénteki meccset.

A világranglista 161. helyét elfoglaló román teniszező alig 26 percet töltött a pályán, és 5:2-re vezetett az első játszmában, amikor a WTA–73. Dodin feladta a mérkőzést. A francia szerencsés vesztesként léphetett pályára, miután a címvédő kazah Jelena Ribakina nem sokkal korábban bejelentette, hogy betegség miatt visszalép a tornától, számol be az Agerpres hírügynökség.

A harmadik fordulóban Elise Mertens (WTA–30.) lesz Irina Begu ellenfele, a belga teniszező a cseh Katerina Siniakovát győzte le a második körben 6:1, 6:4-re.Fotó: Italian Open 2024/Facebook Csütörtökön Sorana Cîrstea és Jaqueline Cristian is bejutott a római torna harmadik fordulójába.

Sorana Cîrstea (WTA–32.) a cseh Brenda Fruhvirtovát (WTA–102) győzte le a csütörtöki második körben 7:5, 6:0-ra. A harmadik fordulóban a szintén Csehországot képviselő Marketa Vondrousova (WTA–7.) lesz az ellenfele, aki egy másik román teniszezőt, Ana Bogdant (WTA–63.) búcsúztatta három szettben (6:2, 3:6, 6:4).

Továbbjutott a harmadik körbe a szerencsés vesztesként főtáblára került Jaqueline Cristian (WTA–68.) is, miután csütörtökön csaknem három óra játék után 5:7, 6:2, 6:2-re legyőzte az orosz Elina Avanesiant (WTA–72.) Következő ellenfele a világranglista harmadik helyét elfoglaló amerikai Coco Gauff lesz.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?