Erste Liga: előnybe került a Brassó

Élt a hazai pálya előnyével a Brassó és küzdelmes mérkőzésen legyőzte a DEAC csapatát kedden este. A mérkőzés érdekessége, hogy a rendes játékidőben nem esett egyetlen találat sem.

Óvatos játékot hozott a párharc ötödik összecsapásának első felvonása, ezúttal nem diktáltak től nagy tempót a csapatok. Mindkét oldalon kimaradt egy-egy emberelőny, a Brassóból Carlsont, a másik oldalon Voklát ültették ki a játékvezetők két-két percre. A második harmadban sem változott a játék képe, ezúttal csupán a Brassó játszhatott előnyben, ám Hetényi a helyén volt és maradt a gól nélküli döntetlen a második szünetre is.

A záró játékrészt megnyomta a Corona, ám nem tudta a rendes játékidőben maga javára fordítani a meccset. Következhetett a hosszabbítás, ami négy percig tartott, Boriszenko tett pontot a közdelem végére. A játékvezetők visszanézték a találatot és rövid tanakodás után megadták. Ezzel a Brassó összesítésben a maga javára fordította az állást, miután az utóbbi három mérkőzést behúzta. Összesítésben 3-2-re áll a párharc, folytatás csütörtökön Debrecenben.

(Borítókép: Brassói Corona)

Kapcsolódók

Kimaradt?