Eltiltotta a szövetség a jótékony célra aláírást kérő partjelzőt a hétvégi meccstől

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) eltiltotta hétvégi mérkőzésétől Octavian Șovre partjelzőt, aki jótékony célra kért aláírást Erling Haalandtól a Manchester City és a Borussia Dortmund kedd esti Bajnokok Ligája-találkozója után – írta a Nemzeti Sport.

Mint beszámoltunk róla, a partjelző a lefújást követően az öltözőfolyosón megkérte a német klub norvég csatárát, hogy írjon alá neki egy sárga lapot, és – bár a helyzet egyáltalán nem volt szokványos – a 20 éves játékos eleget is tett a kérésnek.Nem díjazták a szokatlan akciót | Forrás: BT Sport/Twitter

Șovre csütörtökön elárulta, régóta gyűjt aláírásokat különböző sportolóktól – jelenleg nagyjából 250-nél tart –, és az eladásukból befolyó összeget egy autistákat támogató szervezetnek ajánlja fel. Az SOS Autism vezetője, Simona Zlibuț elmondta, nagyon hálásak a bírónak a segítségért, amely nélkül nem tudnának működni.

Az európai szövetség (UEFA) csütörtöki állásfoglalása szerint elfogadhatatlan és méltatlan, hogy a mérkőzések hivatalos személyei aláírást kérjenek a futballistáktól, a román szövetség pénteki határozata nyomán pedig Șovre kimarad vasárnap az Universitate Craiova–Kolozsvári CFR rangadó játékvezetői csapatából.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?