Elmarad a „magyar-román bajnoki csúcstalálkozó”

Fotó: fradi.huA Ferencvárosi TC vezetői lemondták a spanyolországi táborozást, a csapat a Népligetben készül tovább.

Hétfőn délelőtt utazott volna Marbellára a Ferencvárosi TC, ahol tíz napos edzőtáborozást terveztek a zöld-fehérek. Sztanyiszlav Csercseszov külön kérése volt, hogy a hideg téli hetekben mindenképpen utazzanak edzőtáborba a csapattal, amellett, hogy remek pályákon gyakorolhattak volna a labdarúgók, az összecsiszolódást is elősegítették volna a marbellai napok.

A koronavírus fertőzések miatt azonban immár biztosan otthon marad a magyar bajnok, több futballista – többek között Myrto Uzuni, Franck Boli, Stepjan Loncar és Muhamed Besic is pozitív teszteredményt produkált –, és a szakmai stáb tagjai közül is többen kidőltek. Így nem lenne értelme utazni, a klub elöljárói pedig meghozták a végső döntést, törölték az edzőtáborozást.

Marbellán három edzőmérkőzést játszottak volna, az ellenfeleket is értesítették, hogy kénytelenek lemondani az összecsapásokat. A tervek szerint három felkészülési mérkőzés szerepelt volna a programban, a svájci St. Gallen és Lugano, valamint a Kolozsvári CFR lett volna az ellenfél.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?