Magyar-román bajnoki „csúcstalálkozót” rendeznek Spanyolországban

Magyar-román bajnoki „csúcstalálkozót” rendeznek január 15-én a spanyolországi Oliva Novában, ahol a Kolozsvári CFR és a Ferencvárosi TC egy egymás elleni összecsapással zárja téli alapozását.

A labdarúgó Liga 1 tabelláját toronymagasan vezető Kolozsvári CFR közösségi oldalán jelentette be, hogy szerdán, január 5-én elkezdik felkészülését a bajnokság hátralevő részére. Dan Petrescu tanítványai már aznap elutaznak Spanyolországba, ahol a hazaiaknál kedvezőbb időjárási körülmények között edzőtáborozhatnak.

A fellegvári alakulat tájékoztatása szerint a bordómezesek hárpm felkészülési mérkőzést játszanak a tengerparti Benidormban, illetve Oliva Novában.

Előbb két svájci ellenféllel, a St. Gallen és az FC Lugano csapatával mérkőznek meg január 11-én, illetve január 13-án, majd a spanyolországi edzőtáborozást egy izgalmasnak ígérkező Ferencváros elleni találkozóval zárják.

A Liga 1 küzdelmei egy héttel később indulnak újra. A Kolozsvári CFR 21 forduló után toronymagasan vezeti a tabellát 57 ponttal. A második helyezett FCSB-nek 10, a harmadik FC Voluntari csapatának 20 pontos a lemaradása.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?