Elhunyt a csíkszeredai női jégkorongozó, Sajtos Katalin – „A harcos megpihen”

Súlyos betegség után elhunyt a csíkszeredai Sportklub női jégkorongozója, Sajtos Katalin, becenevén Kasky. „A rá mindig jellemző törhetetlen kitartással küzdött a végsőkig, de a harcosunk most megpihen” – így búcsúzott játékosától a Sportklub Csíkszereda Női Jégkorongcsapat Facebook-bejegyzésében

„A harcos megpihen. A rá mindig jellemző törhetetlen kitartással küzdött a végsőkig, de a harcosunk most megpihen. Az a végtelen, feltétel nélküli szeretet, jóság és öröm, amit tőle kaptunk mindvégig, nagyon fog hiányozni. Pótolhatatlan!  Mindörökké szeretni fogunk szüntelenül és töretlenül, szívünkben mindig élni fogsz. Nyugodj békében, drága Kasky” – áll a Sportklub Csíkszereda Női Jégkorongcsapat Facebook-bejegyzésében.

Sajtos Katalin női jégkorongozó | Fotó forrása: az SC Csíkszereda Women's Ice Hockey Team Facebook-oldala

Sajtos Katalin sokszoros válogatott és többszörös országos bajnok sportoló súlyos betegséggel küzdött. Megsegítésére márciusban adománygyűjtést indítottak barátai és a Csíkszeredai Sportklub szurkolói egyesületei, mivel a gyógykezelése anyagilag nagy kihívást jelentett.

Sándor Ibolya, Sajtos Katalin egykori csapattársa és jó barátja a Hargita Népé-nek elmondta: Kasky 1979 márciusában született Csíkszeredában, és több mint húsz évig volt SC Csíkszereda Women’s Ice Hockey Team játékosa.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?