Botrány a tornászválogatott edzőtáborában, magyar kamaszt kínoztak meg társai

Döbbenetes esetről számolt be csütörtökön a ProSport: a sportlap tudomása szerint egy 15 éves lugosi fiút valósággal megkínzott két társa a junior tornászválogatott resicabányai edzőtáborában.

A sportlap úgy tudja, hogy az Európa-bajnokságra készülő fiatal tornászok mulatozásba kezdtek, alkoholt fogyasztottak, dohányoztak. Két ugyancsak kiskorú sportoló viszont nekirontott a magyar nemzetiségű fiúnak. Állítólag kikötözték a fűtőtesthez, lenyírták a haját, levetkőztették, erőszakkal alkohollal itatták, a fejére hamuztak és szexuális játékot mímeltek vele. „Ungure” kiabálták rá, miközben senki sem állította le a megaláztatását – írta a ProSport név nélküli forrásokra hivatkozva.

Illusztráció | Fotó: Pexels

Az áldozat másnap távozott az edzőtáborból, hazament Lugosra, ahol elmondta a szüleinek a történteket. A sportlap felvette a kapcsolatot a fiatal tornász apjával, aki viszont csak annyit mondott, hogy nem fordult a rendőrséghez. „Egyelőre nem teszek semmit. Pár dolog megoldódott. Minden rendben van a Román Tornászszövetséggel. Nem mondhatok sokkal többet, bizonyos dolgokról nem beszélhetek. Ezeket a dolgokat más oldja meg” – idézte az apát a ProSport. Eközben Carmencita Constantin, a sportági szervezet elnöke csak annyit közölt, hogy jelenleg az Európa-bajnokságra készülnek, de amint az ügy a vezetőtanács elé kerül, tájékoztatni fog róla.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?