Bölöni László családi okok miatt nem vállalta el a Sepsi OSK irányítását

Továbbra sincs vezetőezdője a Sepsi OSK-nak.

Szerda estig várt választ Diószegi László, a Sepsi OSK tulajdonosa Bölöni Lászlótól arra a felkérésére, hogy vállalja el a háromszéki csapat irányítását. A Franciaországban élő neves marosvásárhelyi edző jelezte, hogy családi okok miatt most nem tudna visszaköltözni Erdélybe.

A piros-fehérek másik jelöltjével, Constantin Gâlcával az anyagiakban nem tudtak megegyezni, így a Leo Grozavu távozásával megüresedett sepsiszentgyörgyi edzői szék továbbra is várja következő tulajdonosát.

A Sepsi OSK tizenegy forduló után a labdarúgó Liga 1 tabellájának 12. helyét foglalja el. A bajnokság jelenleg a válogatott mérkőzések miatt félbeszakaszt, a háromszékiek edzéseit Ilyés Róbert és Kulcsár László másodedzők irányítják. 

Október 16-án nyitják meg az új stadiont

Ugyancsak a sepsiszentgyörgyi klub tájékáról származó hír, hogy a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) hitelesítette a Sepsi OSK új stadionját, amely immár bajnoki mérkőzéseken is fogadhatja ellenfeleit. Mint korábban írtuk, a koronavírus járvány miatt a háromszékiek elhalasztották az új létesítmény hivatalos megnyitóját, amelynek meghívottja a felvidéki Dunaszerdahelyi AC lett volna.

Ellenben szerdán jelezték, hogy a csapat soron következő első hazai mérkőzését, az október 16-án esedékes Sepsi OSK– FC Voluntari összecsapást már az új stadionban játsszák a piros-fehérek. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?