BL: kedden és szerdán folytatódnak a nyolcaddöntős párharcok

A koronavírus nagy-britanniai mutációjának terjedése miatt kedden Bukarestben. szerdán pedig Budapesten is rendeznek mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőiben.

Spanyolország és Németország is megszigorította a beutazást Nagy-Britanniából a koronavírus ottani mutációjának megállítása érdekében, így a labdarúgó Bajnokok Ligájában szereplő angliai csapatok számára rendkívül problematikus lett spanyol és német csapatokkal való találkozó. A kialakult helyzetre az UEFA keresett és talált megoldást, a spanyol-angol, illetve német-angol párharcok odavágóit olyan helyszínekre költöztette, amelyek lehetővé teszik az angol klubok problémamentes mozgását. Így kaphatott BL-meccset Bukarest és Budapest is.

Kedd este 22:00 órai kezdettel a bukaresti Nemzeti Arénában „fogadja” az Atlético Madrid a Chelsea Londont a BL nyolcaddöntőinek első mérkőzésén. A nap másik összecsapásán a címvédő Bayern München a Lazio vendége lesz Rómában.

Szerdán a budapesti Puskás Aréna kerül ismét a figyelem középpontjába, hiszen a Borussia Mönchengladbach itt csap össze a Pep Guardiola vezette Manchester Cityvel. A másik meccs - keddhez hasonlóan Olaszországban lesz, az Atalanta Bergamo a Real Madriddal játszik.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzések
kedd
Atlético Madrid (spanyol) - Chelsea (angol),  (22.00, DigiSport1, TelekomSport1, Look Sport)
Lazio (olasz)-Bayern München (német) (22.00, DigiSport2, TelekomSport2, Look Plus)
szerda:
Borussia Mönchengladbach (német)-Manchester City (angol), (22.00, DigiSport2, TelekomSport2, Look Sport)
Atalanta (olasz)-Real Madrid (spanyol) (22.00, DigiSport1, TelekomSport1, Look Plus)

Kapcsolódók

Kimaradt?