A Bayern München négy játékosa és másodedzője is koronavírusos lett

A Bayern München négy játékosa fertőződött meg nem rég koronavírussal, köztük Manuel Neuer kapus és Kingsley Coman csatár – tájékoztatta a sajtót a klub vasárnap.

Manuel Neuer, Kingsley Coman, Corentin Tolisso, Omar Richards, valamint Dino Toppmueller másodedző koronavírus-tesztje is pozitív lett, mindannyian otthoni karanténba vonultak. A négy játékos emiatt hiányzik majd az év első edzéséről, amelyet hétfőn tartanak meg. Az edzést megelőzően minden játékosnak elvégzik a PCR-tesztet.Manuel Neuer kapus is megbetegedett | Fotó: FC Bayern München/Facebook

A Byern München az elmúlt időszakban nem számíthatott Joshua Kimmich középcsatárra sem, aki még novemberben fertőződött meg, és akit végül december végén sikerült meggyőzniük, hogy oltassa be magát az első dózissal.

A Bundesliga menetrendje január 7-én folytatódik, a mérkőzéseket azonban zárt kapukkal játsszák, mivel Németországban felívelőben van a járvány terjedése. A Bayern München január 7-én a Borussia Mönchengladbach vendégeként játssza az idei első mérkőzését.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?