„Eljött Simona Halep ideje”

Egy visszavonult ausztrál teniszező Simona Halepet tartja a Roland Garros favoritjának. Todd Woodbridge megkockáztatta, hogy a párizsi Grand Slam-torna női kiírása a román lány győzelmével fog zárulni.

„A női mezőnyből Halep van a legjobb formában. Eljött az ő ideje. Salakon nagyszerűen játszik, a felvezetés pedig jól sikerült. Volt egy kisebb sérülése, de ez igazából a segítségére lehet. Bármilyen furán is hangzik, egy sérülés csökkentheti a nyomást a sportolóknál” – nyilatkozta a tennisworldusa.org portálnak Woodbridge.

​Simona Halep kedden mutatkozik be a Roland Garroson, első ellenfele a szlovák Jana Čepelová lesz. A világranglistán negyedik román versenyező nemrég a római torna döntőjében bokasérülést szenvedett. Előzőleg Madridban pályafutása 15. WTA-tornáját nyerte meg.

Todd Woodbridge szerint Halep mellett Kristina Mladenovic-ra, illetve Elina Szvitolinára is oda kell figyelni, miközben a címvédő Garbine Muguruza nem túl meggyőző az utóbbi időben. Az ausztrál szakértő úgy látja, a férfiaknál Rafael Nadalt lesz a legnehezebb megállítani, a mallorcai teniszező két legnagyobb kihívója Novak Djokovics és Stan Wawrinka lehet – mondta a párosban 83 tornagyőzelemmel büszkélkedhető ausztrál.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?