Sziporkáztak a Fradi vízilabdázói Nagyváradon

Jó hangulatban várták a szurkolók a Nagyváradi Digi CSM a Ferencváros összecsapását, a Ioan Alexandrescu uszoda megtelt a nézőkkel. A hazai közönség lelkesedése azonban kevésnek bizonyult, a Ferencváros 12–6-ra verte a váradiakat az Eurokupa döntőjének első mérkőzésén.

Az uszoda előtt nagy volt a csendőri jelentét, a meccs után a Ferencváros szurkolóinak busza is felvezetéssel indult hazafelé. A Fradi szurkolói mielőtt elhagyták az uszodát, még elénekelték a székely himnuszt.

Pörgős mérkőzést láthattunk, a Ferencváros hamar megszerezte első három gólját, a második negyed végén pedig 5–2-re vezettek a vendégek. A folytatásban tovább növelte előnyét a Fradi, de a váradiak is szépítettek a közönség hangos ujjongása közepette. Az ujjongás mellett fújolás is kísérte a mérkőzést, ha a Ferencváros támadott, vagy szabálytalanságot láttak a nézők.

Ezzel együtt megjegyzendő, hogy magyarellenes rigmusokat, bekiabálásokat nem hallottunk a meccsen, melynek egyébként komoly tétje volt a váradi pólócsapat számára is. A negyedik negyed sem hozott sok változást, a Ferencváros fölényesen nyerte a meccset.

Férfi vízilabda Eurokupa, döntő, 1. mérkőzés

Nagyváradi Digi CSM–FTC-PQS Waterpolo 6–12 (0–3, 2–2, 2–3, 2–4)
​gólszerzők: Gheorghe 2, Diaconu, Georgescu, Asanovic, Raden 1-1, illetve Mitrovic 3, Cuk 2, Avramovic, Pohl, Tóth M., Jansik, Madaras, Szirányi, Varga Dániel 1-1.

Címlapfotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?