Sűrű hétvége vár a Csíkszeredai Sportklubra

A jégkorong MOL Liga egyik legerősebb alakulata, a MAC Budapest érkezik a Csíkszeredai Sportklub vendégségébe. A pénteki mérkőzés után a Sportullal találkozik Leo Gudas csapata.

A pénteki összecsapás a MAC Budapestnek fontosabb, a liga tavalyi ezüstérmese legutóbbi két mérkőzését elveszítette a sorozatban. A Sportklubnak már csak matematikailag van esélye a rájátszásba kerülni. Leo Gudas a lehetetlen küldetés tudatában a különböző játékelemek gyakorlását tűzheti ki célul, bár szeretné, ha alakulata győzelmet aratna.

„Természetesen úgy állunk fel, hogy meg szeretnénk kaparintani a győzelmet. A legnagyobb feladatunk az lesz, hogy stabilizáljuk a védelmünket, minél kisebb hibaszázalékkal kell játsszani. Sajnos van három sérült csatárunk, akik nem fognak pályára lépni” – fogalmazott a tréner.

A pénteken 19 órától kezdődő MAC Budapest elleni mérkőzést követően szombaton és vasárnap román bajnoki meccsen lépnek pályára a kék-fehérek a Bukaresti Sportul Studențesc ellen. Szombaton 18.30, míg vasárnap 11 órától lesznek a meccsek.

Kapcsolódók

Kimaradt?