Kész átverés – a Dinamo-drukkerek odacsaptak riválisuknak

Amint arról beszámoltunk, nagyon rossz estét zárt a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Steaua csapata, amely nem tudott mit kezdeni hazai pályán a jóval gyorsabb és képzettebb Manchester City-játékosokkal.  

Sergio Agüeróék gurítottak egy ötöst a szebb napokat is megélt román csapatnak, de a Steaua drukkerei nem csak a nagy különbségű vereség miatt szégyenkezhettek. A Nemzeti Aréna lelátóján a találkozó elején feltűnt egy koreográfia, a következő felirattal: DOAR DINAMO BUCUREȘTI! A legfőbb riválist éltető üzenetet a hírek szerint a Dinamo rajongói készítették elő. Mi több, a Steaua vezetősége még fizetett is nekik. A piros-kékek a 86`os BEK-diadalt készültek megünnepelni a koreográfiával, de a kivitelező cég mögött dinamósok álltak. A gyanútlan szurkolók a BL-selejtező előtt magukra vették a gondosan előkészített piros és fehér színű mellényeket, ezzel beteljesült az átverés. 

Az időzítés nem is lehetett volna tökéletesebb, ugyanis a román labdarúgó-élvonal ötödik fordulójában a fővárosi csapatok egymással játszanak. A tabella élén álló Dinamo egy ponttal jobban áll, mint a Steaua, de Laurențiu Reghampf együttese egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?