EURO-2016: megérkeztek a helyszínre a nyitómérkőzés szereplői

Az EURO-2016-ra akkreditált újságírók számára fenntartott online adatbázisba hétfőn délelőtt feltöltötték azokat a fotókat, amelyeken a pénteki kezdődő torna nyitómérkőzésének két szereplője, Franciaország és Románia válogatottja „hivatalosan” is megérkezik az Európa-bajnokságra.

Alább egy galéria a hivatalos fogadtatásról. Szembetűnő a két csapat öltözéke közötti különbség, míg a románok öltönyösen szálltak le az őket szállító gépről, addig a franciák sportosabban landoltak.

A Franciaország-Románia mérkőzést pénteken este 10 órai kezdettel rendezik a Stade de Franceban.

A Maszol az egyetlen erdélyi magyar sajtóorgánum, amelynek tudósítója a sajtópáholyban ülhet a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokság (EURO-2016) több mérkőzésén. Munkatársunkat hat meccsre – a magyar és a román válogatott összes csoportmérkőzésére – akkreditálta az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA). Munkatársunk így ott lehet a Stade de France-ban a Franciaország-Románia nyitómérkőzésen, a helyszínről tudósít Bordeaux-ból az évszázados osztrák-magyar párharcról, ellátogat Párizs második számú stadionjába, a Parc des Princes-be, ahol a Románia-Svájc találkozót rendezik, leugrik Marseille-be Bernd Storck tanítványainak második, Izland elleni összecsapására, majd Lyonban pár nap leforgása alatt felméri mindkét csapat erejét a Románia-Albánia és Magyarország-Portugália meccseken.
Munkatársunk részvételét a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokságon a Communitas Alapítvány és a Szerencsejáték Zrt. támogatta.

Kapcsolódók

Kimaradt?