MOL Liga: az alapszakasz utolsó három mérkőzésén dől el a Sportklub sorsa

Három mérkőzése maradt hátra a Csíkszeredai Sportklubnak a jégkorong MOL Liga alapszakaszából és hátránya az utolsó rájátszást érő helyezettől három pont. Minden megtörténhet még. A kérdés csupán annyi, hogy a fiúk mennyire tudták kipihenni az elmúlt napok fáradalmait.

Azzal, hogy a legutóbbi két hazai mérkőzését megnyerte a jégkorong MOL Ligában a Csíkszeredai Sportklub, illetve a Ferencváros előbb a Megyeri úton, majd Debrecenben szenvedett vereséget saját kezébe veheti sorsát a rájátszást illetően. Az utolsó rájátszást érő hatodik helytől három pontra van a kék-fehér alakulat úgy, hogy még van három mérkőzése, szemben a Ferencvárossal, amelynek csupán kettő. Sőt a felek akár egymás között dönthetik el az utolsó kiadó hely sorsát.

Artur Oktyabrjov legénysége az utolsó magyarországi kiszállásán hétfőn Miskolc, kedden a Ferencváros, majd csütörtökön a Dunaújváros otthonában igyekszik a lehető legtöbb pontot begyűjteni. A kérdés viszont az, hogy a társaság mennyire tud átlépni az elmúlt időszak fölöttébb embert próbáló napjain. A csapat a hétvégi Steaua elleni találkozóval ugyanis kereken a 80. mérkőzésénél jár.

A csapat vezetőedzője elutazás előtt megjegyezte: „A DVTK Jegesmedvék elleni találkozóig a pihenésre lesz fektetve a hangsúly. Már a Steaua ellen nagyon fáradtan mozogtunk, hiányzott a megfelelő koncentráció és lassabbak is voltunk a kelleténél. Négy sorral vágunk neki minden meccsnek és a végsőkig küzdeni fogunk.”

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?