Tarolt a Campus Fesztiválon a KMDSZ Sportiroda

A Debrecenben 2002 óta megszervezett Campus Fesztiválon – melyet gyakran sportfesztiválként is emlegetnek – a 2015-ös Európai Ifjúsági Főváros fiataljai is jelen voltak: a KMDSZ Sportiroda négy sportágba nevezett be, összesen 5 csapattal vett részt a bajnokságokon.

A sportfesztiválra mind Magyarországról, mind külföldről rengeteg fiatal jelentkezik, így a meccseken a vártnál is forróbb volt a hangulat.

A 2015. július 22–26. között megszervezett fesztiválra egy egész busszal érkeztek a kolozsvári egyetemisták, hogy részt vehessenek a két napig tartó bajnokságokon. A diákok több jó eredményt értek el: a női és férfi kosárban is 3. hely, a focibajnokságon két csapattal vettek részt, a KMDSZ 4., a Visszhang Kupa-győztes Árnyék csapat pedig 3. helyezést ért el, és egy csapattal a röplabdabajnokságon is játszottak. Emellett a legjobb kapus díját hozták haza, ugyanis ezt Fekete Norbert nyerte az Árnyék csapatból, valamint a top 5 játékosba bekerült a férfikosárnál Steff Norbert, a nőinél pedig Bartha Borbála.

A baráti hangulatú meccsek utána az esti koncerteken, bulikon lazíthattak, ismerkedhettek a játékosok. Azonban nappal, a mérkőzések lejártával sem unatkozott senki, a civil faluban nézelődtek a fesztiválozók, ahol a sok ifjúsági szervezet között a Kolozsvár 2015-ös sátrat is megtalálhatták. A KMDSZ Sportiroda csapatainak tagjai így nemcsak remek eredményeket hoztak haza, de jó emlékekkel, új barátokkal is gyarapodtak – olvasható a KMDSZ maszol.ro-hoz eljuttatott közleményében.

 

Kimaradt?