Bemutatkozott a Marosvásárhelyi ASA-nál Vasile Miriuţă

Péntek délutántól hivatalosan is Vasile Miriuţăt a Marosvásárhelyi ASA új vezetőedzője. A CFR és a Győr korábbi trénere a sajtónak is bemutatkozott.

A Székelyhon tudósítása szerint Vasile Miriuţă elmondta: örömmel vállalta el ezt az új kihívást, hiszen egy remek, kiváló futballistákból álló csapathoz került, amely az elmúlt idényben bizonyított, tökéletesen illik hozzá, és játékosai nagy részét ismeri. Választásában nagy szerepet játszott a vásárhelyi klubvezetés által bemutatott programtervezet, illetve az, hogy Erdélyben folytathatja munkásságát.

Hangsúlyozta, a tavalyihoz hasonló nagyszerű eredményeket szeretne elérni, és minél előkelőbb helyen végezni, azonban nagyon rövid idő áll a rendelkezésére, hogy kialakítsa csapata játékstílusát. Miriuţă közölte, hogy a feladat elvállalásakor számára nem jelentett akadályt a klub jelenlegi nehéz helyzete, hiszen az élvonalban szereplő együttesek nagy többsége hasonló pénzügyi problémákkal küszködik, és ilyen körülmények között is bízik benne, hogy ütőképes gárdát sikerül kialakítania.

Miriuţă segédei Alin Minteuan (másodedző), Cristian Dragotă (erőnléti edző) és Fekete Károly (kapusedző) lesznek. Az ASA vasárnap 21 órától bemutatkozik a marosvásárhelyi közönség előtt, amikor Bukaresti Dinamót fogadja.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?