Schumachert sorra hagyják el támogatói

A Daily Mail beszámolója szerint egymás után hagyják el Michael Schumachert azok a szponzorok, akik egy évvel ezelőtti balesete előtt még örömmel támogatták a hétszeres vb-győzes pilótát.

A Navyboot and Jet Set nevű cég évi 4 millió fontot fizetett eddig Schumachernek, de a vállalat szóvivője megerősítette, hogy a napokban egyoldalúan felbontották az ex-pilótával ezt a szerződést.

Korábban az ásványvíz-forgalmazó Rosbacher jelentette be, hogy felbontotta Schumival fennálló szerződését, és hamarosan újabb vállalatok követik e példát. Ugyanakkor a Mercedes és a DVAG korábban közölte, hogy a nehéz időkben is végig kitart Schumacher mellett.

Egy svájci lap elemzése szerint nehéz helyzetben vannak Schumacher szponzorai, mert egy éve nem kapnak semmit azért cserébe, hogy óriási pénzeket fizetnek ki az ex-pilótának, másrészt azonban kimondottan népszerűtlenné teszi őket, ha most hagyják cserben a sztárt.

A legutóbbi hírek szerint Schumacher állapota rendkívül lassan javul, továbbra sem képes beszélni, és legtöbb testrészét sem tudja mozgatni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?