Schumacher nagyon lassan tér magához

A tavaly december végén síelés közben súlyos, életveszélyes fejsérülést szenvedett Michael Schumacher már bő egy hónapja otthon, a család svájci otthonában tartózkodik, a korábban is szűkös híradások pedig még inkább megritkultak a hazaszállítása óta – írja a vezess.hu.

Az elismert francia Forma-1-es szakújságíró, Jean-Louis Moncet az Europe 1 rádiónak mondta el a saját legfrissebb információit, amelyeket állítólag egyenesen a hétszeres világbajnok fiától, Micktől hallott.

"Nemrég összefutottam a fiával egy gokartversenyen, ő pedig azt mondta, hogy Schumi lassan, nagyon lassan ébredezik" - mondta a veterán újságíró. "Bár a felépülése lassan halad, ráér, fél élete ott van még, hogy visszatérjen a régi kerékvágásba." Moncet a síbaleset körülményeire is kitért, felemlegetett egy régi spekulációt: "Michaelnél nem az esés jelentette a fő problémát, hanem a GoPro (sisakra szerelhető kamera) rögzítése, az okozta az agysérülést."

Érdemes azért bizonyos fenntartással kezelni a fentieket, ugyanis az interjúrészletet az a  GMM hírügynökség tette közzé, amelyik a hét elején a szintén Michael Schumacherről nyilatkozó FIA-elnök Jean Todt szavait félrefordítva, eltorzítva adta tovább.

Kimaradt?