Schumacher hazaszállítására készül a felesége

A The Sun információi szerint Corinna Schumacher férje hazaszállítására készül, és ezért 10 millió fontot költ egy szoba átalakítására.

10 millió fontot költhetett Michael Schumacher felesége, Corinna Schumacher egy szoba átalakítására svájci, Genfi-tó melletti otthonukban, hogy kórházi körülmények között ápolhassa férjét otthon - számolt be a The Sun.

A Forma-1-es pilóta síbalesete óta három hónap telt el, és az orvosok semmi jóval nem kecsegtetnek, de a lap tudomása szerint az asszony szeretné otthon tudni a férjét, ezért vásárolja meg a legkorszerűbb felszereléseket. Amíg a kórházi minőségű szoba elkészül, a család naponta megteszi a svájci otthonuk és a Grenoble közötti kb. 230 kilométeres utat.

A Forma-1 sorozatok korábbi orovosa, Gary Hartstein szerdán azt írta blogján: Michael Schumacher rajongóinak fel kell készülniük "a legrosszabbra", minthogy a mesterséges kómában fekvő volt világbajnokot nyolcadik hete nem sikerül felébreszteni. Két hete Schumacher menedzsere azt mondta, addig folytatják a próbálkozást, amíg szükséges, és ez egy hosszú folyamat lehet.

Kapcsolódók

Kimaradt?