Megszólalt Schumacher felesége: „hagyják békén a családomat”

Corinna Schumacher, a síbalesetet szenvedő Forma-1-es legenda felesége arra kéri az újságírókat, hogy hagyják el a grenoble-i klinikát, ahol férje kómában fekszik és hagyják az orvosokat nyugodtan dolgozni. A feleség most először szólalt meg a baleset óta.

"Kérem, hagyják békén a családomat" - ezzel a mondattal fordult az újságírókhoz kedden Corinna Schumacher, Michael Schumacher felesége. "Támogassanak minket Michaellel való közös harcunkban. Fontos lenne, hogy az orvosok nyugodtan tudják végezni a dolgukat" - közölte a síbalesetet szenvedő és jelenleg kómában fekvő autóversenyző felesége. Azt kérte a sajtótól, hogy bízzanak a kórház hivatalos közléseiben és hagyják el a grenoble-i klinika területét. Corinna Schumacher most először szólalt meg a pilóta balesete óta és valószínűleg utoljára is.

Mint arról beszámoltunk: Michael Schumacher december 29-én szenvedett síbalesetet, kétszer megoperálták. Állapotáról hétfőn ellentmondásos hírek terjedtek: a kórház és a menedzsment közlése szerint stabil, de kritikus állapotban van, ám később több német médium azt jelentette: túl van az életveszélyen. Schumacher menedzsere, Sabine Kehm kedd délelőtt cáfolta, hogy azt nyilatkozta volna, hogy a versenyző már nincs életveszélyes állapotban. Hétfőn azt is közölte: nem terveznek további sajtótájékoztatókat.

 

A balesetet vizsgáló ügyészség szerdán tart sajtótájékoztatót az eset körülményeiről.

Kapcsolódók

Kimaradt?