Mégsincs túl az életveszélyen Michael Schumacher?

Michael Schumacher menedzsere kedden cáfolta, hogy azt nyilatkozta volna, hogya volt Forma-1-es versenyző túl lenne az életveszélyen. A sportoló állapota továbbra is stabil, de kritikus.

Hétfőn ellentmondásos hírek jelentek meg Michael Schumacher egészségügyi állapotáról. Az őt kezelő orvosi csapat és a menedzsere azt közölték: nem tartanak több sajtótájékoztatót, de a Forma-1-es legenda állapota stabil, kritikus, majd több német média arról számolt be, hogy a menedzser később azt mondta: a versenyző túl van az életveszélyen.

"Azt tudom megerősíteni, hogy Michael állapota stabil, ahogyan azt hivatalosan is közöltem hétfőn. Azt nem tudom megerősíteni, hogy azt nyilatkoztam volna, hogy túl van az életveszélyen" - mondta Sabine Kehm kedden a dpa német hírügynökségnek, majd felidézte a hétfőn kiadott közleményt, miszerint Schumacher állapotát még mindig kritikusnak tekintik az orvosok.

Az autóversenyző december 29-én szenvedett síbalesetet, állapota a hétvégén stabilizálódott, miután múlt pénteken még kritikus volt a helyzete. Fejsérülése miatt kétszer megoperálták, és mesterséges kómában tartják a grenoble-i kórházban.

A síbalesettel kapcsolatban még mindig sok a nyitott kérdés, a nyomozó ügyészség rekonstruálni próbálja az eseményeket.

Kapcsolódók

Kimaradt?