Karanténba kerültek a Real Madrid futballistái és kosarasai

A spanyol Marca internetes kiadása a csütörtök déli órákban vezető hírben számolt be arról, hogy a Real Madrid labdarúgó- és kosárlabdacsapata karanténba került. A klub hamarosan megerősítette az információt a hivatalos honlapján.

A Marca című spanyol sportnapilap először a LaSexta információjára hivatkozva számolt be arról, hogy a Real Madrid kosárlabdacsapatának egyik tagja pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért a kosarasok és az ugyanabban a komplexumban edző futballcsapat tagjaira az ilyenkor szokásos protokoll, azaz karantén vár.

Zinédine Zidane már meg sem tartotta a futballisták 11 órára kiírt edzést. A kosarasok és a futballisták is elhagyták a valdebebasi Real Madrid Sportvárost, amelyet vesztegzár alá helyeztek.

A klub a hivatalos honlapján és közösségi csatornáin megerősítette a hírt: karanténba kerülnek a két csapat játékosai, a következő mérkőzéseik elmaradnak.

A Marca ugyanakkor arról is ír, hogy felfüggesztik a spanyol első (La Liga) és másodosztályú (Segunda Division) labdarúgó-bajnokságokat.

Kapcsolódók

Kimaradt?