Liga 1: a Sepsi OSK kiütéses győzelmet aratott a Clinceni felett

Kedden délután 3 órakor folytatódott a hétfő este félbeszakadt Sepsi OSK–Academica Clinceni mérkőzés a labdarúgó Liga 1 20. forduló keretében. A háromszékiek 4-0-s győzelmet arattak, a legnagyobb izgalmat az okozta, hogy be tudják-e fejezni az összecsapást az ismét leszálló köd miatt.

A 16. perctól folytatták keddeb délután a hétfő délután félbeszakadt Sepsi OSK–Academica Clinceni találkozót. A házigazdák azonnal nyomás alá helyezték az Ilfov-megyeieket, de gólt nem tudtak szezeni szünet előtt. 

A második félidőben aztán megnyílt a gólzsák. A találatok során Marius Ștefănescu nyitotta meg az 56. percben, majd Fülöp István, ugyanaz a Ștefănescu és Gabriel Vașvari is betalált. 

Bár az eredmény egyre kedvezőbben alakult, a háromszéki csapat izgalmai egyre nőttek, ugyanis a Szemerja-negyedbeli stadionba ismét sűrű köd szállt le. Bár a látási viszonyok semmivel sem voltak jobbak az egy nappal korábbaiknál, George Găman játékvezető ez alkalommal már nem szakította félbe a mérkőzést.

Győzelmével a Sepsi OSK 22-re növelte pontjai számát, amivel feljött a tabella 9. helyére. A táblázatot a 40 pontos Astra Giurgiu vezeti a 38 pontos Kolozsvári CFR előtt. 

Labdarúgó Liga 1, a 20. forduló mérkőzései
FCSB-Medgyesi Gaz Metan 2-0
Chindia-Poli Iași 2-1
Nagyszebeni FC Hermannstadt-Dinamo 4-2
FC Botoşani-Kolozsvári CFR 2-1
Astra Giurgiu-CSU Craiova 1-0
Sepsi OSK-Academica Clinceni 4-0
FC Voluntari-FC Viitorul 1-2

 

Kapcsolódók

Kimaradt?