Ő lehet Simona Halep következő edzője

A Serena Williamstól elszenvedett veresége után Simona Halep a következő edzőjéről is nyilatkozott a WTA honlapjának.

Mint ismeretes, a női teniszezők ranglistáját vezető konstancai lány a múlt év végén megszakította együttműködését az ausztrál Darren Cahill-lel, így az Australian Open edző nélkül indult. Melbourne-ben viszont sokszor látták a belga Thierry Van Cleemput társaságában, aki legutóbb honfitársát, David Goffint edzette. 

„Még nem született döntés semmiről. Egyelőre tárgyalásban vagyunk, kicsit jobban meg kell ismernünk egymást" - nyilatkozta a téma kapcsán Simona Halep, és ezt később Van Cleemput is megerősítette az egyik belga televíziónak. 

A fiatalabb Williams-lánytól elszenvedett vereséggel kapcsolatban Halep elmondta, az első játszmában úgy érezte magát, mint akit elütött a vonat. Serena Williams húsz perc alatt nyerte meg az első szettet, úgy, hogy Simonának egyszer sem sikerült hoznia az adogatását. Ettől függetlenül a román lány - állítása szerint - nem ijedt meg, tudatában volt annak, hogy képes javítani a játékán, és ez így is történt. Azt mondta, igazán harcolt ezen a találkozón, és „nagyon közel állt” a győzelemhez. 

 

Kapcsolódók

Kimaradt?