Willem Dafoe főszereplésével készülő film forog Ceaușescu egykori vadászházában

A Bâlea-tónál található Paltinul menedékházban, Nicolae Ceaușescu egykori vadászházában forog a The Legend of Ochi című animációs film néhány jelenete. Az egyik főszerepet játszó Willem Dafoe is a helyszínre utazott, vette észre a Mediafax.

A Stranger Things című sorozattal népszerűvé vált Finn Wolfhard, a Systemsprenger című Ezüst Medve-díjas film gyerekfőszerepét alakító Helena Zengel, valamint a többszörösen Oscar-díjra jelölt színészek, Willem Dafoe és Emily Watson a főszereplői Isaiah Saxon első mozifilmjének, a The Legend of Ochi című animációs filmnek. A filmes korábban olyan előadóknak rendezett videoklipeket, mint Björk, Panda Bear, Dirty Projectors, Kanye West vagy Grizzly Bear.

A romániai forgatás múlt hét végén kezdődött a Fogarasi-havasokban található Bâlea-tónál, helyi és amerikai szakemberekből álló stábbal. A Paltinul vadászházat menedzselő Marius Constantin Olaru büszkén posztolt felvételeket a közösségi oldalán, mint írta, az egyik jelenetben Willem Dafoe és más színészek mellett a helyi juhnyáj is szerepel. A Bâlea-tó melletti menedékház adminisztrátorai a két sztárszínésszel, Willem Dafoe-val és Emily Watsonnal pózoltak.

Fam. Klingeis impreuna cu actorii: #WillemDafoe si #EmilyWatson!

Közzétette: Cabana Balea Lac – 2021. november 16., kedd

A The Legend of Ochi című film főszereplője egy fiatal lány, aki megszökik otthonról, és megtanul kommunikálni egy különös állatfajjal. Az imdb.com szerint animációs filmről van szó, így nem világos, hogy a Fogarasi-havasok és a Ceaușescu-menedékház milyen mértékben és formában jelenik majd meg a filmben. A helyszínen egyébként több filmet és reklámot forgattak már.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?