Világhírű elaődók és ízletes szatmári borok – ilyen volt a Samfest Jazz&Wine pénteki napja

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezésében zajló Samfest Jazz&Wine pénteki napján kiváló hangulat töltötte be a Tűzoltótorony körüli teret.

A rendezvény első napján olyan neves előadók léptek a színpadra, zenéjükkel elkápráztatva a szatmári közönséget, mint Hugo Kant, a Zmei3 és a Mike Parker’s Trio Theory. A remek hangulathoz hozzájárultak a legfinomabb szatmári borok, valamint az egyedi fényfestés, amely körbevilágította a teret. Az este DJ Dobri dzsesszes-világzenei dallamaival zárult.

Fotó: Samfest Jazz&Wine Facebook-oldala

Szombaton és vasárnap is egyedi hangzásvilágú zenei felhozatallal találkozhatnak mindazok, akik kilátogatnak a Tűzoltótoronyhoz. Szombaton este a rendezvény második napján 19 órától elsőként a Sorin Zlat Trio lép fel, majd a JazzyBIT és a Nigériából érkező Etuk Ubong & the Etuk Philosophy zenél. Vasárnap pedig ugyancsak 19 órai kezdéssel a JazzPar Trio valamint Lakatos Vilmos és Edina koncertezik, őket a Bazzaj és a Deladap együttesek követik. A koncerteket követően, mindkét nap DJ Dobri hozza a zenét a bulizni vágyóknak.

További részletek, fotók és videók megtalálhatók a rendezvény facebook oldalán.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?