Téli csodaházikó: a gyerekeket várja a magyar kultúra napján a marosvásárhelyi színház

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata Téli csodaházikó című, gyerekeknek szóló műsorában tematikus foglalkozással szólítja meg az érdeklődőket. A magyar kultúra napjához fűződően ezúttal is magyar írók, költők meséivel, verseivel járul hozzá a társulat a legfiatalabbak kulturális neveléséhez.

A színház közleménye szerint a műsort január 17-én, vasárnap 11 órától a színház kistermében, élőben tekintheti meg a gyerekközönség, nagykorú kíséretében. Egy kétszemélyes (1 gyerek + 1 felnőtt) jegy ára 19 lej; a szabadbérletek ebben az esetben nem érvényesek. A járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhely áll rendelkezésre, a belépés a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik.

A színház tájékoztatja az érdeklődőket, hogy az előadás jellege miatt, azt kizárólag magyar nyelven lehet majd követni.

Szereplők: Bálint Örs, Benő Kinga, Kiss Bora, Korpos András, Nagy Dorottya, Ördög Miklós Levente, Sebestyén Aba, Varga Balázs. Projektvezető: Benő Kinga.

Jegyvásárlás a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 12 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online a www.biletmaster.ro oldalon lehetséges.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?