Szakács Erika, a The Voice nyertese a Maszolnak: „A fináléban teljes nyugodtsággal álltam színpadra”

A Maros megyei Szakács Erika még mindig annak a hatalmas örömnek a hatása alatt van, melyet a The Voice fináléjában szerzett győzelme kapcsán érez. Még egy hét sem telt el a nagy megmérettetés óta, Erika már új tervekkel és óriási lelkesedéssel készül a következő időszakra. A magyarországi tehetségkutatóban szerzett élményeiről, a fináléról és a jövőbeli terveiről is mesélt a Maszolnak.

– Vége a The Voice-nak. Egy igencsak különleges időszak áll mögötted. Mesélnél erről egy kicsit? Visszanézve az elmúlt hetekre, milyen érzések kavarognak benned?

– Visszatekintve az elmúlt hetekre, azt tudom elmondani, hogy egy csodálatos utat tettem meg és rengeteget fejlődtem. Nagyon hálás vagyok azoknak az embereknek, akik a műsor alatt támogattak, mert felejthetetlen élményekkel és emberekkel gazdagodtam. Úgy érzem, ez a műsor többet is kihozott belőlem, mint amit én elképzeltem, és pont ennek örülök igazán, mivel olyan oldalam is felszínre került, amiről még én sem tudtam.

Fotó forrása: Szakács Erika Facebook-oldala

– Te lettél a győztes. Mit érzel most?

– Az, hogy én lettem a finálé győztese, mérhetetlen boldogsággal tölt el. Igazából leírhatatlan az,  hogy mennyi érzés kavarog bennem. Az egész fejlődésemnek ez volt a tetőpontja, és még mindig próbálom feldolgozni, hogy ez tényleg megtörtént.

– A Maszolnak adott interjúdban a legutóbb úgy fogalmaztál, hogy a fináléban szeretnél elengedni minden eddigi görcsösséget, és meg akarsz mutatni mindent, ami benned van. Hogy érzed, sikerült?

– A fináléban teljes nyugodtsággal álltam a színpadra. Miklósa Erika biztatására minden görcsösséget elengedtem, vártam, hogy énekelhessek, élveztem a folyamatot, és talán pont ezért sikerültek a produkciók ilyen jól. Egyedül a saját dalomnál izgultam, de ahogy beleéltem magam a dalba, az is elmúlt. Az adás végén még a barátaim is megjegyezték,hogy „Erika, életünkben ennyire nyugodtnak még nem láttunk téged!”

Fotó forrása: The Voice Magyarország Facebook-oldala

– Óriási figyelem kísért és kísér téged a The Voice miatt. Mit érzel ezzel kapcsolatban, hogy kezeled a rád irányuló rivaldafényt?

– Próbálom nagyon higgadtan kezelni ezt a nagy figyelmet, ami rám irányul a műsor kapcsán. Szerencsére nem terhel le, nyilván még szokatlan, de örömmel fordulok azokhoz, akik megkeresnek vagy odajönnek hozzám.

– Mi a célod most, hogy lejárt a megmérettetés? Mire és hogyan szeretnéd felhasználni mindazt a tapasztalatot, amit az elmúlt időszakban szereztél?

– Mindenképpen szeretném maximálisan kihasználni az elkövetkezendő időszakot a zenei karrierem kiépítésére, és a The Voice-ban szerzett tapasztalatokat felhasználni az éneklésben és a mindennapi életben is.

Fotó forrása: The Voice Magyarország Facebook-oldala

– Hogy érzed, mi az, amiben a legnagyobb változást hozta el neked a The Voice?

A legnagyobb változás talán szakmailag történt meg. Rengeteget gazdagodtam új technikákkal, hangszínekkel, és megtanultam tudatosan énekelni.

– Üzennél valamit azoknak, akik az elmúlt időszakban hatalmas figyelemmel követtek téged, a  rajongóidnak?

– Hálával tartozom nektek és szívből köszönöm mindazt a támogatást, amivel végigkísértetek a műsor alatt!

(Nyitókép: The Voice Magyarország Facebook-oldala)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?