Rekordszámú csapat jelentkezett a 29. KMDSZ Diáknapokra

A tavalyi év után ismét rekordot döntött a Kolozsvári Magyar Diákszövetség legnagyobb rendezvényére, a KMDSZ Diáknapokra jelentkezők száma: 64 csapat regisztrált az eseményre.

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség legnagyobb rendezvényét, a KMDSZ Diáknapokat 29. alkalommal szervezik meg. Az idei esemény témája az utópisztikus világ. A tavalyi évben rekordszámú, 23 000 magyar diákot mozgatott meg a rendezvény, idén pedig még nagyobb érdeklődésre számítanak – írták közleményükben a szervezők.

Az elmúlt időszakban megtörtént a csapatok regisztrációja, illetve a napokban lejárt a csapattagok listájának leadása is. Ezek alapján a 29. KMDSZ Diáknapokon 64 csapat méretteti majd meg magát, ami az eddigi évek legmagasabb jelentkezési száma, újabb rekordot döntve a tavalyi év után. Ahhoz, hogy minden diáknapozó jól érezhesse magát, a szervezőcsapat idén is igyekezett változatos zenei műfajokból válogatni az előadók listájára. Februárben már bejelentették Pogány Indulót, Bruno x Spacc-t és OTL-t, hamarosan pedig a többi fellépő kiléte is kiderül.

További részleteket a KMDSZ Diáknapok Facebook – és Instagram-oldalán olvashatnak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?