Megszólalt a Nemzeti Színházban súlyos balesetet szenvedő Horváth Lajos Ottó

Még novemberben szenvedett súlyos balesetet a Nemzeti Színház két művésze, Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia. A Rómeó és Júlia című előadás közben estek le a díszlet felső emeletéről, a darab félebszakadt, a két színészt pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrségi vizsgálat még nem zárult le, Horváth Lajos Ottó azonban most először szólalt meg a baleset óta.

Elsőként az Indexnek nyilatkozott a Nemzeti Színházban elszenvedett súlyos balesete óta Horváth Lajos Ottó, aki a 2024. március 14-én moziba kerülő Most vagy soha! című film egyik főszereplője. Az Indexnek adott interjújából kiderül, hogy a körülményekhez képes már sokkal jobban érzi magát, a szakemberek igyekeznek a lehető legalaposabban kezelni a sérüléseit, de még mindig minimum fél évre van szüksége a teljes felépüléshez. Mint fogalmazott, most a gyógyulás az elsődleges szempont, különböző komplex kezeléseket kap, hogy mihamarabb visszanyerje erejét.

Fotó: Nemzeti Színház Facebook-oldala

Horváth Lajos Ottó elmondta, hogy most egy huzamosabb ideig nem fog tudni olyan formában visszatérni, hogy úgy legyen képes ellátni a munkáját, ahogy ő szeretné. Mint fogalmazott, jelen pillanatban nem tud másra koncentrálni a gyógyuláson kívül, éppen ezért értelmét sem látja a színpadra való visszatérésenk, hiszen úgy véli, ha az ember fejben nincs ott száz százalékig, akkor nem lehet jól csinálni.

Horváth Lajos Ottó elmondta, hogy a másik balesetet szenvedő színésszel, Szász Júliával azóta is tartják a kapcsolatot, már ő is jobban van, ám neki is időbe telik még, míg teljesen felépül, s kollégájához hasonlóan ő is a gyógyulásra koncentrál. Vidnyánszky Attilával, a Nemzeti Színház igazgatójával azonban nem beszélgetnek. Mint Horváth Lajos Ottó elmondta, az igazgatót “most nagyon leköti a színház, engem pedig nagyon leköt a gyógyulás, aztán amikor lesz erre idő meg alkalom, akkor majd beszélgetünk.”

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?