Magyarországi turnéra indul az Osonó Színházműhely

Március 27–31. között Szombathely, Budapest, Törökbálint, Pannonhalma és Szeged közönsége láthatja az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című, a fiatalok személyes történeteit feldolgozó előadást. A produkciót minden esetben egy interaktív közönségtalálkozó követi, amely teret ad a közös gondolkodásra, a dokumentarista előadásban felvetett témák és problémák megvitatására.

Fotó: Osonó Színházműhely

A Fazakas Misi által rendezett előadás kiindulópontját a fiatalok személyes történetei képezik, így a fiatalokat érintő társadalmi és szociális problémákat, a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe a társulat, megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat. A produkció eddig 3 kontinens 24 országának 192 településén került bemutatásra.

Az Osonó Színházműhely egy olyan független, alternatív színházi kezdeményezés, amely a létrejövő előadásokon túl párbeszédre törekszik a közönséggel, annak érdekében, hogy inspirációt adjon, hogy felelős és kreatív emberként keressék meg helyüket a társadalomban. A színházi, oktatási és szociális projekteken keresztül, az Osonó intenzív élményt biztosít a résztvevők számára, hogy saját önismeretük és másokkal való kapcsolataik fejlesztését elősegítse. A független társulat célja, hogy korunk mindennapi történéseit felismerje, művészi alkotássá formálva alternatív megoldásokat keressen.

A társulat a közelmúltban az Európai Parlament értékelése által az Ifjúsági Nagy-Károly-díj nemzeti győztese lett, előtte Regisztrált Tehetségponttá, majd Európai Tehetségponttá vált és magáénak tudhatja a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Csokonai Vitéz Mihály közösségi díját is.

A turné programja:
- március 27.: SZOMBATHELY - 12.00 és 15.00 óra (Weöres Sándor Színház);
- március 28.: BUDAPEST - 19.15 (Katona József Színház);
- március 29.: TÖRÖKBÁLINT – 11.00 (Bálint Márton Általános Iskola és Gimnázium);
- március 30.: PANNONHALMA - 17.00 óra (Pannonhalmi Bencés Gimnázium);
- március 31.: SZEGED - 19.00 óra (Szegedi Nemzeti Színház).

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?