Koncertszínházi előadást mutatnak be Csoóri Sándor munkáiból Nagyváradon

A Párbeszéd, sötétben című, körülbelül 75 perces előadásra szeptember 6-án 19 órától várják az érdeklődőket a Nagyváradi Római Katolikus Püspöki Palota déli szárnyának alagsori rendezvénytermébe.

„Vecsei H. Miklós és csapata Arany János, József Attila és Pilinszky János életműve után most Csoóri Sándor munkássága előtt tisztelegve hozott létre egy koncertszínházi előadást, amely a mai eltávolodás és uniformizálódás ellen keres szenvedélyes és egymásra figyeléssel teli válaszokat” – áll a főszervező, a Romániai Vállalkozásokért Egyesület (Rove) közleményében.

Az esemény támogatói a Nemzeti Kulturális Alap, a Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegye és a FIX Makerspace.

Fellépők: Vecsei H. Miklós (aki egyben az előadás rendezője), Kiss Flóra (Subtones), Mihalik Ábel (Hiperkarma, Kispál és a Borz), Ratkóczi Huba (SeeN) és Frimmel Jakab (Abel Label). Egy belépőjegy ára 30 lej, jegyeket hétköznaponként 9 és 17 óra között a ROVE székhelyén (Szaniszló/M. Eminescu u. 25A, alagsor), illetve naponta 17 és 01 óra között a Gekkó Pubban (Körös/T. Vladimirescu utca 40 sz.) lehet vásárolni. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Az ülőhelyek száma korlátozott.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?