Ismét fellép Montanaro az Aradi Kamaraszínházban  

Április 21-én, pénteken 19 órakor az Aradi Kamaraszínház nézői ismét találkozhatnak Montanaro franciaországi okszitán vándorzenésszel. A Lavender & Jasmine duó koncertjét az evangélikus-lutheránus templomban hallgathatja meg a közönség.

Miquéu Montanaro európai zeneszerző visszatérő vendége az Aradi Kamaraszínháznak. Idén is különleges zenét kínál partnerével, a kínai származású Sissy Zhou-val, aki ku-cseng-en, egy hagyományos kínai pengetős hangszeren játszik. Találkozásukból született meg a Lavender & Jasmine duó.

Fotó: Aradi Kamaraszínház

A különleges estét átszövi Montanaro határokat nem ismerő zenei világa. A Lavande & Jasmin duó alkotóerejét a kínai yin és yang elvének megfelelően ellentétesnek tűnő, majd egymásba fonódó és egymást kiegészítő energiák táplálják. Ahogy Philippe Fanise francia újságíró fogalmazott, a vonók selyme a fuvolák bambuszával, kelet zenéje a nyugattal, az otthonosság a mássággal, a férfias karakter a nőiessel, a múlt hagyományai a pillanat impulzusaival lépnek párbeszédre.

Miquéu Montanaro (fúvósok, dob) és Sissy Zhou (ku-cseng, ének) különleges zenei koncertje április 21-én várja a nézőket. A koncertre érvényesek a Kamara-bérletek, valamint jegyek is kaphatók a nagyszínház pénztárában, valamint online, a www.eventim.ro oldalon. A jegyiroda nyitvatartása: kedden, szerdán és pénteken 10-16 óra között, csütörtökön 10-14 és 17-19 óra között, szombaton és vasárnap 10-12 és 17-19 óra között, hétfőn zárva. Foglalni a 0744-475147-es telefonszámon lehet.   

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?