Az Imagine Dragons fellép a jövő évi Untold fesztiválon

Az Imagin Dragons világhírű amerikai együttes lesz a jövő évi Untold fesztivál egyik fellépője – közölték a rendezvény szervezői csütörtökön.

Az alternatív rockzenekar először lép fel a kolozsvári fesztiválon. A rendezvényt 2023. augusztus 3. és 6. között szervezik meg.

Fotó: az Untold Facebook-oldala

A szervezők azt ígérték, hogy nemcsak a világ legjobb lemezlovasait hozzák el a fesztiválra, hanem a legjobb zenekarokat is. Egyébként az idei fesztiválon több mint 300 ezren buliztak és szórakoztak.

Az együttes jelenlegi tagjai Dan Reynolds (énekes), Wayne Sermon (gitáros), Ben McKee (basszusgitáros) és Daniel Platzman (dobos). 

Az Imagine Dragons egy 2008-ban alakult együttes, amely a nevadai Las Vegasból származik. A zenekar 2012 szeptemberében szerzett széles körű ismertséget, amikor a Night Visions címet viselő stúdióalbumuk megjelenését követően a második helyre került a Billboard 200 slágerlistán.

A Billboard magazin szerint az Imagine Dragons 2013-ban az év végi rockzenei slágerlisták első helyén végzett. Emellett a hetilap a 2013-as év áttörést elérő együttesének tartotta őket, a Rolling Stone pedig Radioactive című kislemezüket mint „az év legnagyobb rockslágere” nevezte meg. Az MTV szintén az év legnagyobb áttörést elérő együtteseként írta le őket.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?