Ingyenes fesztiváljáratok indulnak Kolozsvárról a mérai csűrfesztiválra

A Kolozsvári Tömegközlekedési Vállalat megszokott járatai mellett a Méra Világzenei Csűrfesztivál szervezői ingyenes fesztiváljáratokat biztosítanak az érdeklődőknek, hogy megkönnyítsék az utazást.

Csütörtökön kezdődik a Méra Világzenei Csűrfesztivál. A falu mindössze 13 kilométerre van Kolozsvártól, így könnyen megközelíthető biciklivel, taxival és busszal is. A Kolozsvári Tömegközlekedési Vállalat (CFR) M34-es járata a megszokott menetrend szerint közlekedik, ám a fesztivál szervezői plusz járatokkal is kiegészítették a listát, így gyakorlatilag egész nap van lehetőség Kolozsvárról Mérára és onnan vissza is jutni.

A Méra felé vezető buszutat ingyenesen biztosítják az érdeklődőknek, visszafelé 15 lejbe kerül a jegy. A Kolozsvár-Nagyvárad vasútvonal felújítási munkálatai miatt vonatpótló autóbuszok is közlekednek a kolozsvári Kisállomás-Méra Állomás útvonalon, így ezeket is igénybe lehet venni.

A Méra Világzene Csűrfesztivál oldalán a szervezők összesítették, mikor, honnan és milyen járat indul, valamint azt is, hogy ezekre hol lehet jegyet váltani.

(Nyitókép: Méra Világzenei Csűrfesztivál Facebook-oldala)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?