Elhunyt a Jóbarátok Chandlerje, a világ egyik legismertebb sorozatszínésze

Mindössze 54 éves korában meghalt Matthew Perry amerikai színész, aki a világszerte nagy sikerrel vetített Jóbarátok című sorozatban Chandler Binget alakította. A színészre Los Angeles-i otthonában találtak rá – írja az Index.

A színészt holtan találták meg Los Angeles-i otthonában, a jakuzziban – közölte a rendőrség. A CNN egyik forrása elmondta, hogy vizsgálják Perry halálát. A lap arról is ír, hogy a színész halálát vélhetően fulladás okozta.

Fotó forrása: Wikipedia

A hatóságok helyi idő szerint délután négy óra körül mentek ki Perryhez. A Los Angeles Times forrásai szerint a színész környezetében nem találtak kábítószert. „Nem merült fel idegenkezűség” – tette hozzá a rendőrségi forrás.

A Jóbarátok 1994-től 2004-ig, tíz évadon át futott. A sorozatot gyártó Warner Bros. Television Group közleményt adott ki, amelyben azt írták: „Megrendültünk szeretett barátunk, Matthew Perry halála miatt. Matthew hihetetlenül tehetséges színész volt, és kitörölhetetlen része a Warner Bros. televíziós családnak. Komikus zsenialitásának hatása világszerte érezhető volt, és öröksége sokak szívében él tovább. Ez egy szívszorító nap.”

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?