Al Di Meola infarktus után: már jobban van, de lemondta az összes idei koncertjét

Al Di Meola jól van, és jövőre ismét koncertezni szeretne Romániában – tájékoztatott pénteken a bukaresti koncert szervezője.

Bodó István, az Al Di Meola Acoustic Trio bukaresti koncertjének előzenekaraként fellépő Ineffable együttes menedzsere és a koncertet szervező ForFun Egyesület elnöke arról tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget, hogy a gitárművész szeptember 27-i koncertjén lett rosszul, miután már egy órája és negyven perce játszott.

Al Di Meola a bukaresti koncerten | Fotó: Luiza Ciortan/Facebook

Amikor kezdte rosszul érezni magát, Al Di Meola bement a színfalak mögé, ahol azonnal elsősegélyben részesítették, majd kórházba szállították. Az orvosok szívinfarktust állapítottak meg és megműtötték, négy sztentet ültettek be az érfalaiba.

Bodó pénteken arról számolt be, hogy meglátogatta a művészt, 30-40 percet töltött nála. Al Di Meola „helyzetéhez képest” jól van, lelkiállapota kitűnő, tréfálkozott, és azt mondta, hogy jövőre vissza kell térnie Bukarestbe koncertezni, mert rosszulléte miatt nem volt alkalma együtt fellépni az Ineffable tagjaival.

A gitárművész lemondta az idei összes koncertjét, beleértve az észak-amerikai turnéját is.

Kapcsolódók

Kimaradt?