A Scorpions frontembere is üzent a koronavírusos Kóbor Jánosnak

Kóbor János, az Omega együttes frontembere november eleje óta van kórházban, több külföldi kollégája, többek között a Scorpions frontembere, Klaus Meine is jobbulást kívánt neki.

„Hallottam róla, hogy kórházba kerültél néhány napja koronavírus miatt. Gyors felépülést kívánok neked! A legjobbakat, barátom, gyógyulj meg minél hamarabb!” – üzente a Bors szerint zenésztársának a német banda frontembere.Kóbor János | fotó: az Omega együttes Facebook-oldalaA 78 éves Kóbor János állapotáról a család kérésére nem osztanak meg információkat, mindössze annyit tudni, hogy elkapta a koronavírust, és a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján kezelik.

Az Omega a hétvégére közös imádságot hirdetett a gyógyulásáért. A Bors szerint a lengyel Józef Skrzek zenész, az SBB együttes tagja, a cseh Petr Janda énekes is csatlakozott a megmozduláshoz, a Scorpions frontembere, Klaus Meine pedig videóüzenetben kívánt jobbulást.

A lap felidézi, hogy az Omega és a Scorpions barátsága az 1970-es évek elejére nyúlik vissza, ekkor a magyar együttes nyugat-európai koncertturnéján a Scorpions volt a kísérőzenekar. Klaus Meine és a Scorpions másik tagja, Rudolf Schenker vendégszerepelt az Omega 1994-es Népstadionban tartott koncertjén is.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?