Kirúgták a Queen-film rendezőjét

„Megbízhatatlan viselkedése” miatt a Twentieth Century Fox kirúgta Bryan Singer rendezőt. Mint írtuk, a Queen-film, a Bohemian Rapsody rendezőjének hétfőn nyoma veszett, a hálaadás napi hosszú hétvége után nem tért vissza a stúdióba.

A BBC forrásaira hivatkozva azt írta, a filmstúdió azért vált meg a rendezőtől, mert folyamatosan megbízhatatlanul viselkedett a forgatások alatt. Azt még nem tudni, ki lesz a Bohemian Rapsody új rendezője. 

Singer eltűnését a rendező ügynöke azzal indokolta, hogy a saját magát és családját érintő egészségügyi problémák miatt nem tért vissza a forgatásra, míg mások szerint a döntés mögött az áll, hogy a rendezőt pedofiliával vádolják, egy Michael Egan nevű férfi azt állítja, hogy 17 éves korában Singer többször megerőszakolta. Úgyvédei cáfolták a vádakat. A rendező nemrég törölte Twitter-felhasználóját, és több nyilvános szereplését is lemondta.Forrás: movieweb.com

A The Hollywood Reporter úgy tudja, a rendező összetűzésbe keveredett a Freddie Mercury-t alakító Rami Malek színésszel, és több forgatásról hiányzott. A rendező cáfolta, hogy a színésszel ne tudott volna együtt dolgozni. 

A filmstúdió korábban közölte: leállnak a forgatással, hogy a rendező kezelni tudja a „személyes egészségügyi problémáit”. Ügyvédén keresztül Singer a BBC-t arról tájékoztatta, hogy csalódott, hogy nem fejezheti be a Queen-filmet. Elmondta, egyik szüleje beteg, ezért arra kérte a filmstúdiót, hogy kaphasson egy kis időt, amíg visszautazik az Egyesült Államokba, és kezeli ezt a személyes ügyet, de ezt a Fox nem teljesítette, és inkább megvált a rendezőtől. Hozátette: a családi probléma az ő egészségét is megviselte. 

Ennek ellenére az Egyesült Királyságban forgatott filmet továbbra is 2018 decemberében fogják bemutatni. 

Kapcsolódók

Kimaradt?