Precedens nélküli: kivágják Kevin Spacey jeleneteit a készülő filmből

A színész szexuális zaklatási botránya miatt Ridley Scott rendező kivágja A világ összes pénze (All the Money in the World) című új filmjéből Spacey jeleneteit, és újraforgatja őket egy új színésszel, a 87 éves Cristopher Plummerrel. 

A krimiben J. Paul Getty milliárdos üzletember szerepét alakította Kevin Spacey, a filmhez ősszel hivatalos előzetes is készült. 

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a 87 éves Oscar-díjas Christopher Plummerrel forgatják újra a szexbotrányba keveredett Spacey jeleneteit. A produkció amerikai bemutatóját ennek ellenére továbbra is december 22-ére tervezik.

Mint ismert, a színésztől azért határolódik el folyamatosan a hollywoodi filmes szakma, mert eddig nyolcan vádolták meg azzal, hogy szexuális zaklatta őket. A lavinát Anthony Rapp színész indította el, akinek vallomása hatására Spacey bejelentette, hogy ezentúl meleg férfiként él tovább. A Netflix időközben szünelteti a Kártyavár (House of Cards) új évad munkálatait, és közölte, hogy nem folytatja a színésszel a sorozatot. 

Kapcsolódók

Kimaradt?