Elégedett eurovíziós teljesítményével a román páros

Alex Florea azt nyilatkozta, hogy a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon elért hetedik helyezés „tiszteletreméltó”, míg Ilinca szerint a közönségszavazást kell figyelembe venniük, amely a fesztivál öt legjobb versenyzője közé sorolta a Romániát képviselő párost.

A román előadók az Agerpres hírügynökségnek beszéltek kijevi tapasztalataikról, a zsűri és a közönség szavazásáról. ​„Úgy tűnik, tiszteletreméltó helyezést értünk el, figyelembe véve, hogy a közönség kedvencei közé tartoztunk, az ötödik helyre soroltak bennünket. Ennek nagyon örülünk és nekünk ez sokat jelent. Nagyon jó helyezést értünk el” – nyilatkozta Alex Florea.

Hozzátette, hogy nagy különbség volt a közönség és a zsűri értékelése között, mint mondta, rendkívül hálásak a közönségtől kapott szavazatokért. Ami a kijevi színpadon nyújtott teljesítményüket illeti, Florea úgy véli, ez volt a legenergikusabb fellépésük. „Lehet, hogy helyenként hamiskás volt, de ez már nem számít. Az számít, hogy a közönség értékelte az előadásunkat” – mondta Florea.

Ilinca Băcilă is megosztotta a két hét alatt szerzett tapasztalatait a dalfesztiválról. „Mindig jól kell kinézned! Folyamatosan sminkelned kell magad, mert mindenhol kamerák vannak – ezt tanultam” – mondta viccesen. „Nagyon szép élmény volt, ugyanakkor nagyon nehéz is. Azt hiszem, hogy az elmúlt két hétben érettebbé váltam, mint az elmúlt két évben” – mondta Ilinca.

A 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál szombat éjszakai döntőjét a Portugáliát képviselő Salvador Sobral nyerte meg az Amar Pelos Dois című dallal.

Kapcsolódók

Kimaradt?