Egész napos programmal kezdődik a színházi évad Marosvásárhelyen

Egész napos programmal várja nézőit a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós társulata a hivatalos évadnyitás napján, szombaton.

A társulat közleménye szerint a napirend reggeli tornával kezdődik és az éjfél utáni meseműsorral ér véget. Közben lesz olvasómaraton, zsonglőrködés, tánc, mini-koncert, vetélkedő, társasjáték, kvíz és színházi előadás - Olbrin Joachim csodálatos utazása.

A Színház téren elhelyezett sátorban az éppen megnyíló évad várható eseményeiről lehet majd tájékozódni és itt lehet jelentkezni a programokra is. Akik a kincsvadászaton vagy a vetélkedőn szeretnének részt venni, azok a 0365-806866 telefonszámon vagy a társulat facebook oldalán előzetesen is regisztrálhatnak.

A résztvevők jegyeket és bérleteket nyerhetnek a színház előadásaira. A programokra jelentkező szülők gyermekeiket egy óvónő gondjaira bízhatják a helyszínen. A rendkívüli napon a színházi jegypénztárnak is rendkívüli lesz a nyitvatartása: 10.00 és 23.00 óra között lehet jegyeket és bérleteket vásárolni.

A teljes program a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház weboldalán olvasható.

Kapcsolódók

Kimaradt?